Nevenfuncties en partners

Theo Hendriks reserveert 1 dag per week om terug te doen voor de gemeenschap. Zijn financieel adviseurschap voor Amersfoort in C, overkoepelende Stichting van alle musea in Amersfoort is daar een goed voorbeeld van. Daarnaast vormen zijn deelnames in bijv. de European Council van IHRSA of zijn voorzitterschap voor de Stichting Fitness Organisatie Nederland bijdragen om de fitnessmarkt in Nederland en Europa meer te professionaliseren.

Functie   Periode  

Ik ben een trendsettende ondernemer met kennis van Overheid en Non-Profit Organisaties (handig voor ondernemers), Not for Profit Only Organisaties en Profit Organisaties. Vanuit die kennis mentor ik jonge ondernemers.

  2017-heden
Het opzetten van smart motion centers gericht op gezondheidsbevordering, preventieve zorg en revalidatieStichting Fitness Organisatie Nederland  

2016-heden


Voorzitter

 

 

2014-heden

European Council
IHRSA lid 
  2006-heden IHRSA
Europees Congres Amsterdam
Gastheer
  oktober 2014

Amersfoort in C Financieel adviseur
Verbeteren en concrete aanbevelingen om inkomsten te verhogen en kosten te reduceren, en het implementeren van de tientallen maatregelen.

  2012-2014
Functie Periode  
ITIP - Judith Klamer
Organisator wandelretraites
2013-2014
BMC
Partner t.b.v. alle leisure projecten
1994-1998

Noviteiten Award Splashure Ahoy Rotterdam
Jury voorzitter 

2002-2008  
Fitvak
Penningmeester, Reorganisatie financiële huishouding
2008-2010

Diverse nevenfuncties in met name gemeentelijke organisaties, zoals voorzitter MC en Georganiseerd Overleg gemeente  Leusden, secretaris Overlegorgaan Welzijn Ouderen Elst en 7 jaar raadslid voor de gemeente Leusden.

Maatschappelijke belangen

Stichting Vrouw en Arbeidsmarkt (VAM) in Bandiagara Mali.
Realisatie restaurant
Leveren van sportmaterialen zoals basketbalborden e.d.
Participatie Windpark Tolhuis